Tietoa meistä

Olemme pieni suomalainen perheyritys Turun seudulta. Arvostamme omaa seksuaalista terveyttämme ja halujamme äärettömän paljon, nyt haluamme jakaa samaa terveellistä seksuaaliterveyden ja seksin sanomaa koko Suomen kanssa, kattavan nettikauppamme kautta. Valikoimamme on vähintäänkin innoittava. Löydät sivustoltamme laajan valikoiman tuotteita, jolla saat intohimosi kukoistamaan.

Pyrimme tekemään seksilelujen ja -välineiden käytöstä, sekä hankkimisesta mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja turvallista. Siksi tarkistamme ja pakkaamme lähetyksemme aina itse. Pakettimme ovat aina tunnistamattomia ja huomaamattomia, eikä sinun tarvitse miettiä naapureiden mielipidettä, jos et niin halua.

Halutessasi pystyt esittämään meille kysymyksiä, toiveita ja kommentteja ja voit olla varma, että sinulle vastaa aina oikea ihminen. Jos syystä tai toisesta et löydä etsimääsi tuotetta sivustoltamme, voit esittää tarpeesi meille, niin etsimme sinulle oikeanlaisia tuotteita. Saat meihin yhteyden sähköpostimme kautta info.parhautta@gmail.com, puhelinnumerostamme 040 355 3522 tai kätevän asiakaspalvelu-chattimme kautta.

Tuemme kaikkia seksuaalisuuden muotoja ja ihmisiä heidän pronomineistään huolimatta. Siksi et löydä sivustoltamme erikseen naisten ja miesten osastoja. Tuotteemme ovat tarkoitettu ihan jokaiselle, joka kokee halua piristää omaa tai kumppaninsa seksielämää. Tai vaikkapa laajentaa jo olemassa olevaa valikoimaansa.


Kysy meiltä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme

Parhautta Oy (3431732-1)

info.parhautta@gmail.com

puh. 040 355 3522 (lähinnä iltaisin)

To top