ELECTRASTIM CONDUCTIVE GEL

10,95  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM CONDUCTIVE GEL

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-227129 Osasto:

Kuvaus

ElectraStim sähköä johtava geeli on erityisesti suunniteltu käytettäväksi ulkoisten elektrodien kanssa. Vain vähän tämän kirkkaan geelin käyttäminen parantaa johtavuutta, joten tunnet enemmän pelin aikana. Voitele vain vähän kukonrenkaita, väkkäräpyöriä, puristimia ja muita ulkokäyttöön tarkoitettuja seksileluja.

Levitä herneen kokoinen määrä lelun ulkoosaan, joka koskettaa ihoa, ennen kuin liität elektrodin stimulaattoriin.
Jokainen 60 ml:n putki kestää pitkään, sillä vaikutuksen tuntemiseen tarvitaan vain vähän geeliä.

Mikä on sähköä johtava geeli?
Ota kaikki irti ulkoisista elektrodeistasi tällä johtavalla geeliputkella. Levitä vain vähän kukonrenkaisiin, kivespussin nauhoihin, väkäsiin, päihin, puristimiin ja muihin ulkoisiin elektrodeihin saadaksesi selkeämmän ja resonanssisemman stimulaation.

Kun ulkoisia elektrodeja käytetään ilman erityistä johtavaa geeliä, saatat kokea tylsistynyttä tunnetta tai ei ollenkaan! Tämä geeli sisältää johtavan ainesosan, joka luo paremman yhteyden ihosi ja elektrodin välille.

Jokainen putki sisältää 60 ml kirkasta geeliliukuainetta, joka tarjoaa sinulle kymmeniä käyttötarkoituksia. Pienellä pääsee todella pitkälle. Sinun tarvitsee vain levittää pieni kalvo sähköä johtavaa geeliä elektrodin koskettimiin, jotta se vaikuttaa.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat: Aqua (vesi), kaliumkloridi, natriumkarboksimetyyliselluloosa, glyseriini, etyylihydroksibentsoaatti, etanoli.

Lisätiedot

Paino84 g (gramma)
Mitat35 × 168 × 35 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top