ELECTRASTIM FLEXIBLE SILICONE ELECTRO-SEX URETHAL SOUND 7 MM

59,95  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM FLEXIBLE SILICONE ELECTRO-SEX URETHAL SOUND 7 MM

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-233164 Osasto:

Kuvaus

Nämä joustavat silikonisoundit on valmistettu patentoidusta johtavasta silikonistamme, ja ne on hiottu tuottamaan nautinnollisimman sähköisen tunteen näin pienestä lisävarusteesta. Peniksen muodosta tai koosta riippumatta nämä äänet mukautuvat mukavasti käyttäjän ainutlaatuisiin kaareviin ja tarjoavat uskomattoman mukavan äänikokemuksen – mahdollisuus lisätä intensiteettiä, kun se on liitetty sähköstimulaattoriin!

Nämä erittäin joustavat anturit ovat vain alle 6 tuuman pituudeltaan upotettavat, joten ne ovat ihanteellisia mukavaan virtsaputken luotaukseen, ja niissä on ”mittauslovet” joka tuumalla, jotta käyttäjä voi helposti nähdä, kuinka syvälle ne tunkeutuvat. Tämä on erityisen tärkeää elektroa käytettäessä, koska mitä pienempi pinta-ala, sitä voimakkaampi tunne on, joten useimmat äänen käyttäjät haluavat lisätä äänen kokonaan toiston aikana.

Toisin kuin muut klassisen unipolaariset äänet, tätä kaksinapaista rakennetta voidaan käyttää sellaisenaan ilman, että piirin loppuun saattamiseksi tarvitaan toista lisävarustetta. Tämän ansiosta aloittelijat voivat keskittyä kuulostavan tunteeseen ilman, että muualla kehossasi oleva muu sähkökäyttöinen lisävaruste häiritsee. Tietysti Silicone Noir Flexible Soundsia voidaan haluttaessa käyttää myös ilman sähköliitäntää.

Silicone Noir Flexible Electro Sounds -äänet ovat yhteensopivia kaikkien ElectraStim-stimulaattoreiden kanssa, ja niitä on saatavana halkaisijaltaan 5 mm ja 7 mm, jotta ne sopivat suosituimpiin aloittelijoille.

Asetettava pituus: 150 mm / 5,9 tuumaa
Halkaisija: 5 mm (0,2 tuumaa) tai 7 mm (0,28 tuumaa)
Liitäntä: 2mm
Materiaalit: Platinakovetettu lääketieteellisen luokan johtava silikoni (ftalaattiton)
Napojen lukumäärä: 2 (kaksinapainen)
1 x Silicone Noir Flexible Electro Sound (5mm TAI 7mm)
1 x monikielinen ohjekirja

Lisätiedot

Paino138 g (gramma)
Mitat245 × 90 × 45 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top