ELECTRASTIM FLUX STIMULATOR UNIT

309,95  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM FLUX STIMULATOR UNIT

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-227098 Osasto:

Kuvaus

Viimeaikaisten tuotejulkaisujensa menestyksen pohjalta ElectraStimin tiimi jatkaa innovointia ja päivittää tuotevalikoimaansa upouudella korkean suorituskyvyn stimulaattoriyksiköllä: Fluxilla.

Tarjoten intensiivistä stimulaatiotehoa (99 tasoa) ja laajan valikoiman toistotiloja, kaksoislähtö Flux yhdistää joitakin suosituimmista ja innovatiivisimmista tiloista ElectraStimin stimulaattoritarjonnasta ja kääri ne huippuluokan pakkaukseen kilpailukykyiseen hintaan.

Flux on suunniteltu istumaan keskitason ja kokeneille käyttäjille samalla kun se tarjoaa parannettuja versioita kaikista myydyimmästä SensaVoxista löytyvistä tiloista (kuluttajille houkuttelevammalla hinnalla).

Uskomattoman helppokäyttöinen, yksivärinen estetiikka, joka vetoaa kovempiin pelaajiin ja näyttää kotonaan BDSM-näytöissä, Flux yhdistää tehon ja tekniikan samassa paketissa.

Flux parantaa huomattavasti kahta suosittua äänenohjaustilaa (mikrofoni ja linjatulo) digitaalisella stereoprosessoinnilla ja sisältää myös kaksi uutta liikeohjattua tilaa, jotka ovat ElectraStim-Flick & Tiltin pioneeri.

Sisäistä kiihtyvyysanturia hyödyntäen nämä tilat mahdollistavat dynaamisen pelin, jossa ranteen pyyhkäisy tuottaa ainutlaatuisia stimulaatiokuvioita. Tietysti yli 20 esiohjelmoitua Wave & Pulse -kuviota on myös saatavana Fluxissa erilaisiin tuntemuksiin suoraan pakkauksesta.

AXIS:n korkean teknologian ilmeen ja toiminnan lämpimän vastaanoton perusteella Flux sisältää myös kirkkaan OLED-näytön, joka näkyy kaikista kulmista ja tarjoaa tärkeitä tietoja tehosta, tilasta, akun tasosta ja teknisistä tiedoista.

Flux sisältää myös upouuden konfigurointivaihtoehdon, jota monet kokeneimmista käyttäjistämme ovat pyytäneet – Zero Override. Aktivoinnin jälkeen stimulaatio ei enää nollaudu, kun käyttäjä vaihtaa tilaa, vaan pysyy samana koko ajan.

Täydelliset tekniset tiedot

Ominaisuudet:

– Kaksoislähtö
– 99 intensiteettitasoa
– 6 toistotilaa. Yli 40 vaihtoehtoa.
– OLED-graafinen näyttö
– Liikeohjaustilat (Flick & Tilt)
– Äänensäätötilat (mikrofoni ja linjatulo)
– Ladattava litiumioniakku (0-80 % lataus alle tunnissa)
– Mukana liimaiset sähkötyynyt

Lisätiedot

Paino660 g (gramma)
Mitat75 × 195 × 240 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top