ELECTRASTIM MINI ELECTRO BUTT PLUG S

88,95  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM MINI ELECTRO BUTT PLUG S

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-227135 Osasto:

Kuvaus

Mini on klassisen metallisen perätulppasarjamme vauva, ja se on mitoitettu anaaliseksin aloittelijoille. Olipa sinulla kokemusta peräaukon tunkeutumisesta tai et ole koskaan aiemmin mennyt kielletylle alueelle, Mini-kaksinapainen pistoke on täydellinen aloituskoko.

Kapenevan muodon ja pienen koon ansiosta Mini on helppo asettaa ja mukava käyttää, vaikka se olisi ensimmäinen kerta. Raskas paino tarjoaa lujan painetta peräaukon herkkiä ensimmäisiä tuumaa vasten stimuloiden erittäin herkkiä hermopäätteitä parantamaan mielihyvää.

Tämä pieni pistoke on ohut ja kapeneva, mikä helpottaa työntämistä. Sen pituus on 2,2 tuumaa ja ympärysmitta 3,7 tuumaa leveimmästä kohdasta. Kun olet tottunut Minin käytön tunteeseen, voit liittää sen johonkin stimulaatioyksiköstämme kokeaksesi miellyttävää pistelyä ja orgasmia supistuksia, jotka lisäävät mielihyväsi.

Elektrodin tyyppi:
Kaksinapainen sisäiseen stimulaatioon – ottaa 2 x 2 mm:n nastaliittimet. 1 Mini Butt Plug sisältyy jokaiseen pakkaukseen. Sinun on liitettävä Mini ElectraStim-stimulaattoriin, jotta voit tuntea kuvatut tuntemukset.

Mitat:

2,2 tuumaa asetettava pituus x 3,7 tuuman ympärysmitta leveimmästä kohdasta.
(56 mm asennettava pituus x 30 mm halkaisija)

Materiaalit:

Valmistettu merikäyttöisestä alumiinista akryylieristenauhalla. Pohjassa on eristettyjä nitriilirenkaita, jotka voidaan irrottaa puhdistusta varten.

Lisätiedot

Paino132 g (gramma)
Mitat170 × 90 × 90 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top