ELECTRASTIM SILICONE FUSION HABANERO PROSTATE MASSAGER

88,99  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM SILICONE FUSION HABANERO PROSTATE MASSAGER

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-227118 Osasto:

Kuvaus

ElectraStim Sirius Prostate Massagerin myydyimmän menestyksen inspiroima Habanero ottaa pikkuveljensä parhaat palat ja nostaa nautinnon jopa yhdelletoista.

Ympäröivämpi ja painavampi lisää vakautta, Habanerossa on ”keinujalusta”, joka suojaa kaapeleita ja antaa käyttäjän kirjaimellisesti istua ja keinuttaa intensiivistä sisäistä stimulaatiota varten.

Varsi voidaan myös taivuttaa asentoon räätälöityä eturauhasen tarkkuutta varten – sisällä oleva ”nollamuisti”-selkä varmistaa, että Habanero pysyy haluamassasi asennossa niin kauan kuin tarvitaan.

Muuta leikkisi Habanero Electro Sex Prostate Massager -laitteella, joka on ammattitaidolla suunniteltu kaikkein intensiivisimpään leikkiin, joko yksin tai kumppanin kanssa.

Mausteisesta punaisesta silikonista valmistettu kaareva Habaneron muotoilu tarjoaa miellyttävän täyteläisyyden tunteen samalla, kun se kohdistuu suoraan eturauhaseen kaarevalla kärjellä.

Musta silikoni korostaa sähköä johtavia alueita Habaneron sivulla; tarkoituksella asetettuna saamaan sisäiset lihaksesi puristumaan ja sykkimään ilosta samalla kun sileä silikonikärki hieroo p-pistettä vasten. Sähköstimulaation ja fyysisen paineen yhdistelmä tarjoaa mieleenpainuvan kokemuksen, joka jättää sinut epätoivoiseksi kokemaan enemmän.

Hyödyntämällä ”stealth entry” -järjestelmäämme, joka piilottaa ja suojaa stimulaattorikaapeleita käytön aikana, voit myös istua ja keinuttaa Habanerolla saadaksesi intensiivisempiä tuntemuksia. Jopa ilman sähköstimulaatiota, Habaneron ergonominen muoto on fantastinen eturauhasen hiomiseen ja työntämiseen, joten tämä on monipuolinen valinta monille käyttäjille.

Habanerossa on myös Shape and Play -tekniikkamme selkärangassa, jonka avulla voit taivuttaa sitä omien tarpeidesi mukaan ja pysyy paikallaan, kunnes vaihdat sen.

Yhteensopiva minkä tahansa stimulaattoriyksiköidemme kanssa (myydään erikseen), Habaneroa tulee aina käyttää hyvälaatuisen vesipohjaisen liukasteen kanssa parhaan mahdollisen tuntemuksen saavuttamiseksi.

Mitat

Kokonaispituus: 131 mm (5,16 tuumaa)
Asetettava pituus: 96 mm (3,77 tuumaa)
Halkaisija leveimmässä kohdassa: 41 mm (1,61 tuumaa)
Ympärysmitta leveimmästä kohdasta: 125,6 mm (4,94 tuumaa)
Liittimen koko: 2 mm (sovittimet saatavilla 4 mm:n järjestelmiin)

Materiaalit

Platinakovetettu lääketieteellisen luokan silikoni

Mukana

Habanero silikoninen eturauhasen hierontalaite
Kiristysnyörillä mikrokuituinen säilytyspussi
Monikieliset ohjeet

Lisätiedot

Paino248 g (gramma)
Mitat65 × 220 × 115 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top