ELECTRASTIM SILICONE FUSION INFINITY PINWHEEL

54,99  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM SILICONE FUSION INFINITY PINWHEEL

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-227116 Osasto:

Kuvaus

Mikä on Infinity?

Sisällytä sähköpelin perverssi puoli makuuhuoneeseen Infinity Silicone Pinwheelin avulla. Fetissijoukoissa suosittujen terävien metallisten Wartenberg-pyörien inspiroima Infinityn aistillinen silikoni pehmentää tuntemuksia hienovaraisempaan stimulaatioon. Ihon poikki rullattu Infinity voi tuntua pistelyltä/piikiltä ja tuottaa syviä sykkiviä lihassupistuksia pelitasosta riippuen. Vivahteikas, hallittava ja loistava tapa piristää esipeliä; Infinity on täydellinen aloittelijoille, mutta se on myös tehokas kokeneille elektro-faneille pintapelin kokeiluun.

Ftalaatittomasta silikonista valmistettu Infinity voidaan purkaa kokonaan puhdistamista varten ja se on yhteensopiva minkä tahansa ElectraStim-stimulaattorin kanssa (myydään erikseen).

Infinityn stimulaation tehostamiseksi suosittelemme sähköä johtavaa geeliämme (myydään erikseen) levittämistä kahvan (1) johtaviin sisänapoihin ennen käyttöä. Kun olet valmistellut molemmat kosketuskohdat, työnnä pyörät varovasti paikoilleen (2). Kun pyörät ovat oikeilla paikoillaan, kuulet vaimean naksahduksen, kun ne asettuvat kohdalleen (3) Pyörät pyörivät sitten vapaasti. Liitä Infinity stimulaattoriyksikköösi (4) ja pyöräile ihoa pitkin kokeaksesi tuntemukset (5).

Parhaiden tuntemusten saamiseksi levitä myös ohut kerros geeliä iholle, johon haluat leikkiä. Pyöritä vain pyörää edestakaisin; Kun pyörän piikit pinnoittuvat enemmän geelillä, koet erilaisia ​​miellyttäviä muutoksia stimulaatiossa. Ohjaa tehoa ja kuvioita stimulaattoriyksikölläsi (myydään erikseen).

Suosittelemme aina asettamaan väkipyörän ihoa vasten ennen stimulaatiota. Pelin aloittamista jo käytetyllä stimulaatiolla ei suositella.

Huomautus: Korkealaatuinen vesipohjainen liukaste on riittävä vaihtoehto johtavalle geelille.

Turvallisuus

Kuten kaikki elektroseksuaalituotteet, Infinity on suunniteltu käytettäväksi vain vyötärön alapuolella.

Mitat

Pituus: 120 mm (4,75)
Leveys: 58 mm (2,25)
Syvyys: 35 mm (1,4)

Materiaali

Platinakovetettu lääketieteellisen luokan silikoni

Lisätiedot

Paino146 g (gramma)
Mitat45 × 169 × 90 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top