ELECTRASTIM SILICONE FUSION KOMODO DILDO

88,99  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM SILICONE FUSION KOMODO DILDO

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-227117 Osasto:

Kuvaus

Se ei olisi ElectraStim-lelu, jos sillä ei olisi monipuolisia käyttötarkoituksia!

Komodoa voidaan käyttää käsidildona, se voidaan imeä tasaiselle pinnalle ja ajaa hands-free-käyttöön mittatilaustyönä tehdyn telineen avulla ja jopa käyttää hihnana.

Kun lisäät siihen muokattavat sähköstimulaation tuntemukset, saat lelun, joka ei vain anna sinulle valtavasti valinnanvaraa leikissäsi, vaan se on myös loistava johdatus sisäiseen e-stimiin.

’Komodo’ on ElectraStim-sarjan ensimmäinen silikonista kiinnitettävä dildo, jolla on laaja valikoima käyttötarkoituksia sekä emättimen että peräaukon sähköpeleihin. Valmistettu sileästä ja sileästä lääketieteellisestä silikonista mausteisen punaisen sävyssä, Komodon silmiinpistävä uurteinen muotoilu korostaa johtavia alueita varren varrella, mikä lisää tietoisuutta siitä, mihin stimulaatio on kohdistettu.

Tavoitteena on monipuolisuus, ja Komodoa voidaan käyttää tavallisena dildona, hihnana tai ratsastus-/hiomaleluna; kaikki tietysti ainutlaatuisilla electron tunteilla!

Yhteensopiva minkä tahansa valjaiden hihnan kanssa (myydään erikseen), jossa on halkaisijaltaan 1,5 tuuman O-rengas; Komodon mukana tulee myös räätälöity imukuppijärjestelmä, jonka avulla voit käyttää dildoa handsfreenä, kun se on kiinnitetty tasaiselle pinnalle.

Komodon suojamaisessa levenevässä pohjassa käytetään myös ”stealth” -kaapelin läpivientijärjestelmää piilottamaan ja suojaamaan sen stimulaattoriin (myydään erikseen) yhdistävät johdot ja takaavat vakauden hihnapelin tai imukuppien käytön aikana. Työnnä pois sydämesi kyllyydestä!

Komodo on yhteensopiva minkä tahansa ElectraStim-stimulaattoriyksikön kanssa, täysin ftalaatiton ja sopii miehille tai naisille.

Mitat:

Kokonaispituus: 162 mm / 6,4 tuumaa
Pituus: 139 mm / 5,5 tuumaa asennettava
Halkaisija leveimmästä kohdasta: 36 mm/1,4 tuumaa
Ympärysmitta leveimmästä kohdasta: 113 mm/4,45 tuumaa
Liittimen koko: 2 mm (sovittimet saatavilla 4 mm:n järjestelmiin)

Materiaali:

Lääketieteellinen platinalaatuinen silikoni

Mukana:

Komodo Silicone Electro-Sex Dildo
ABS muovinen imukuppiteline
2 x kirkasta imukuppia
Säilytyspussi

Lisätiedot

Paino380 g (gramma)
Mitat220 × 115 × 115 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top