ELECTRASTIM SILICONE NOIR ROCKER BUTT PLUG LARGE

78,95  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM SILICONE NOIR ROCKER BUTT PLUG LARGE

Huom! Vaatii toimiakseen SensaVox, Flux tai AXIS laitteen. Pienempi tehoisille laitteille sopii medium kokoinen rocker plug.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-235602 Osasto:

Kuvaus

Handsfree-pelaajille suunnitellun Silicone Noir Rockersin ainutlaatuisessa kaarevassa pohjassa on upotetut 2 mm:n sisääntulot, joiden avulla voit istua, keinuttaa ja hioa e-stim-tappitulppaa vasten käytön aikana.

100 % platinakovettuneesta mustasta silikonista valmistettu kartiomainen muoto helpottaa työntämistä ja hienovarainen uurrettu rakenne parantaa tuntumaa käytön aikana. Varren saumattomat kaksinapaiset koskettimet välittävät ElectraStim-stimulaattorin (myydään erikseen) tuntemuksia, jolloin anaalin nautintoalueesi pistelyt ja lihakset sykkivät miellyttävästi ajoissa stimulaatiokuvion mukana.

Pieninä, keskikokoisina ja suurina koossa saatavilla olevat Rocker Butt Plugs -liittimet sopivat erinomaisesti keskitason käyttäjille, jotka kaipaavat paksumpaa, täyteläisempää ja dynaamisempaa kokemusta anaalielektroniikan aikana.

ElectraStim Silicone Noir Rocker -elektroniikkapistokkeissa on ainutlaatuinen pohja, jonka ansiosta kaapelit voivat mennä 90 asteen kulmaan, mikä mahdollistaa pelaamisen istuessa ja keinuttaessa. Urakuvioinen varsi lisää jännitystä, kun kierrät stimulaattorisi tehoa.
Elektrodin tyyppi:

Kaksinapainen sisäiseen stimulaatioon – ottaa 2 x 2 mm:n nastaliittimet. Jokaisessa pakkauksessa on 1 x Silicone Noir Rocker Medium -elektrodi. Sinun on liitettävä Rocker ElectraStim-stimulaattoriin, jotta voit tuntea kuvatut tuntemukset. Alhaisille ja keskisuurille tehotasoille ElectraStim Flick -stimulaattorimme sopivat hyvin Rocker Mediumiin. Jos tarvitset suuria tehotasoja, suosittelemme ElectraStim SensaVoxia.

Mitat:

5 tuumaa asetettava pituus x 6,2 tuuman ympärysmitta leveimmästä kohdasta (halkaisija 2 tuumaa)
130 mm sisäänvedettävä pituus x 160 mm ympärysmitta leveimmästä kohdasta (halkaisija 50 mm)

Materiaalit:

Valmistettu 100 % platinakovettuneesta, lääketieteellisestä silikonista, mallit eivät sisällä ftalaatteja ja ovat vartalolle turvallisia.

Lisätiedot

Paino296 g (gramma)
Mitat220 × 65 × 115 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top