ELECTRASTIM SILICONE NOIR ROCKER BUTT PLUG SMALL

54,99  ( sis. alv 24% )

ELECTRASTIM SILICONE NOIR ROCKER BUTT PLUG SMALL

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-227113 Osasto:

Kuvaus

Small Silicone Noir Rocker Butt Plug on täydellinen johdatus elektroanaaliseen leikkiin. Siinä on herkät mittasuhteet, kartiomainen varsi ja se on valmistettu sileästä ja silkkisestä silikonista. Ainutlaatuisessa kaarevassa pohjassa on upotetut ”stealth”-tulot, joiden avulla voit istua ja keinuttaa pistoketta vasten vahingoittamatta sähköisten tuntemusten tuottamiseen tarvittavia johtoja.

Suunniteltu kapenevalla muodolla helpottamaan työntämistä ja uurteisella rakenteella, joka parantaa tunnetta käytön aikana. Varren saumattomat kaksinapaiset koskettimet välittävät ElectraStim-stimulaattorin tuntemuksia, mikä saa peräaukon nautintoalueet kihelmöimään ja lihakset sykkimään miellyttävästi ajoissa stimulaatiokuvion mukana.

Valmistettu 100 % platinakovettuneesta, lääketieteellisestä silikonista, mallit eivät sisällä ftalaatteja ja ovat vartalolle turvallisia.

Pieninä, keskikokoisina ja suurina koossa saatavilla olevat Rocker Butt Plugs -liittimet ovat täydellinen jatko Aura-, Nona- ja Sirius-elektrodien faneille, jotka kaipaavat paksumpaa, täyteläisempää ja dynaamisempaa kokemusta anaalielektroniikan aikana.

ElectraStim Silicone Noir Rocker -elektroniikkapistokkeissa on ainutlaatuinen pohja, jonka ansiosta kaapelit voivat mennä 90 asteen kulmaan, mikä mahdollistaa pelaamisen istuessa ja keinuttaessa. Urakuvioinen varsi lisää jännitystä, kun lisäät stimulaattorin tehoa.

Elektrodin tyyppi:

Kaksinapainen sisäiseen stimulaatioon – ottaa 2 x 2 mm:n nastaliittimet. 1x Silicone Noir Rocker Small -elektrodi sisältyy jokaiseen pakkaukseen. Sinun on liitettävä Rocker ElectraStim-stimulaattoriin, jotta voit tuntea kuvatut tuntemukset.

Mitat:

4,1 tuuman asetettava pituus x 3,7 tuuman ympärysmitta leveimmästä kohdasta (halkaisija 1,2)
105 mm sisäänvedettävä pituus x 94 mm ympärysmitta leveimmästä kohdasta (halkaisija 30 mm)

Materiaalit:

Valmistettu 100 % platinakovettuneesta, lääketieteellisestä silikonista, mallit eivät sisällä ftalaatteja ja ovat vartalolle turvallisia.

Lisätiedot

Paino182 g (gramma)
Mitat220 × 65 × 115 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top