FANTASY FOR HER – VIBRATING ROTO SUCK HER

81,95  ( sis. alv 24% )

FANTASY FOR HER – VIBRATING ROTO SUCK HER

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PD4925-12 Osasto:

Kuvaus

Värähtelevä roto-imijä halasi jalkojensa välistä rakoa pehmeällä Elite Silicone -imukupilla. Hän käänsi kuppia, kunnes se oli tiukasti hänen herkimmän alueensa ihoa vasten. Kun hän painoi varovasti S-painiketta, imu veti häntä vasten ja aiheutti nautinnon aaltoilun hänen intiimimpiin huuliinsa. Hän painoi R-painiketta vapauttaakseen imuvoiman ja huomasi painavansa R-näppäintä uudestaan ja uudestaan, kun se lypsäsi hänen klitorista ja sai kosteuden turpoamaan hänen jalkojensa välissä.

Hän haukkoi henkeään, kun hänen ensimmäinen orgasminsa repesi hänen läpi raivokkaalla intensiteetillä. Hän puri alahuultaan painaessaan V-painiketta lisätäkseen värinää uskomattomaan kokemukseensa. Kyllä, tarkka tärinä kutitti hänen klitistään ja sai hänet kaipaamaan lisää. Hän painoi V-näppäintä uudestaan ja uudestaan, kun aaltoilevat värähtely- ja sykkimiskuviot saivat hänet sulkemaan silmänsä ja lausumaan huudon puhtaasta nautinnosta.

Imu veti kiusoittavasti hänen kosteasta aukosta. Hän tunsi innostavan värähtelyn jalkojaan pitkin varpaisiinsa. Hän veti värähtelevän roton tiukemmin pehmeää kumpua vasten ja alkoi keinua sitä vasten. Hän tiesi, että hänen toinen orgasminsa olisi vieläkin vahvempi kuin hänen ensimmäinen. Hän huusi hurmioituessaan, kun hänen lihaksensa kiristyivät ja hänen orgasminsa massiiviset aallot törmäsivät hänen kehoonsa. Hän hymyili. Hänen seksuaalinen heräämisensä oli juuri alkanut.

Ftalaatitonta
Vedenkestävä
Paristotiedot: 2 AAA (ei sisälly)
Materiaali: Silikoni ABS-muovi
Pituus: 9,8 tuumaa – ( 249 mm )
Paino: 6,4 oz. (181,43 grammaa)

Lisätiedot

Paino241 g (gramma)
Mitat280 × 60 × 110 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top