FETISH FANTASY SERIES – SERIES SWING STAND

409,90  ( sis. alv 24% )

FETISH FANTASY SERIES – SERIES SWING STAND

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PD3880-23 Osasto:

Kuvaus

Muuta mikä tahansa kotisi huone leikkipaikaksi uskomattomalla Fantasy Swing Stand -telineellä. Älä ole huolissasi reikien poraamisesta kattoon enää koskaan – vapaasti seisova Fantasy Swing Stand kestää jopa 180 kiloa. ja toimii minkä tahansa yhden tuen Fetish Fantasy Fantasy Swing -keinujen kanssa. Kestävä putkimainen teräsrunko tarjoaa runsaasti vakautta ja liikkumisvapautta, jolloin voit tutkia uusia asennuksia, joita et koskaan uskonut mahdollisiksi ja keinua tiesi ekstaasia.

Leveästi seisova runko kootaan alle 10 minuutissa mukana toimitetulla asennustyökalulla. Lisätyökaluja ei tarvita. Tukevassa rungossa on sisäänrakennetut Bondage Loops -silmukat, joiden avulla voit yhdistää useita suosikki Fetish Fantasy -bondage-rajoituksia, hihansuita ja solmioita luodaksesi jännittäviä uusia bondage-skenaarioita. Voit muuttaa tavallisen seksikeinusi välittömästi hämmästyttäväksi Bondage Swingiksi käyttämällä näitä sisäänrakennettuja teräslenkkejä – nautinnon mahdollisuudet ovat loputtomat!

Runko tarjoaa myös lisätukea uusien asentojen kokeilemiseen keinussa. Molemmat kumppanit voivat käyttää järeitä kattotankoja ja poikittaispalkkia lisätuen, vipuvaikutuksen ja tasapainon säilyttämiseen keinussa. Ilman keinua jalusta voi toimia tukina pitämään kohdettasi vankeudessa.

Kun olet valmis jalustan kanssa, komponentit hajoavat helposti alle 10 minuutissa ja ne voidaan säilyttää tai kuljettaa helposti. Mukana kaikki tarvittavat asennustarvikkeet.

Sisältää:
Kääntöteline
Laitteisto
Ohjelehti
Ilmainen Satin Love Mask

*Toimii PD2121-23, PD2125-19, PD2128-11, PD2128-12, PD2128-23 kanssa

Lisätiedot

Paino22300 g (gramma)
Mitat290 × 1250 × 300 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top