G-SPOT – GYLBERT TURQUOISE BLUE G-SPOT VIBRATOR

39,95  ( sis. alv 24% )

G-SPOT – GYLBERT BLUE VIBRATOR

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-221268 Osasto:

Kuvaus

Miellyttävä ladattava G-Spot-vibraattori, Gylbert on hierontalaite, joka on suunniteltu täydellisesti G-pisteen täydelliseen stimulaatioon.

Vaarallisen komeasta ulkonäöstään huolimatta Gylbert on erittäin tottelevainen. Ergonominen pää, joka stimuloi G-pistettä villisti, ja tekniikka. Jännittävällä vaiheittaisella esittelyllä tämä G-pisteen vibraattori herättää saalistusvaiston naisissa ja miehissä. Gylbertin kaareva kärki stimuloi täydellisesti naisen G-pistettä tai miehen P-pistettä, eturauhasta.

Joustava ja ketterä kuin kissan silikonirakenne mukautuu täydellisesti vartaloasi ainutlaatuisen G-SPOT-teknologiansa ansiosta, mikä helpottaa sen käyttöä eri asennoissa ja saavuttaa nautinnon piilotettuja kulmia todella korostetusti.

Sertifioitu hypoallergeeninen lääketieteellisen luokan silikoni erottuu silkkisestä kosketuksestaan ​​ja erinomaisesta liukukyvystään. Jotta voit nauttia uudesta ystävästäsi pitkään, on suositeltavaa käyttää vesipohjaista liukastusainetta kosteimmissa peleissäsi. Näin suojaat materiaalia ja pinta pysyy silkkisenä. Voit pestä lelusi erittäin helposti miedolla saippualla ja vedellä. Käytä perusteellisempaa hygieniaa varten myös erityistä seksilelujen desinfiointiainetta, kuten Waterfeel tai Nina kiki -lelupuhdistusainetta.

Sisäinen ja ulkoinen hieronta täydelliseen stimulaatioon
Korkea suorituskyky; 10 värinätilaa.
Täysin ladattava; lisää voimaa
Valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista: kunnioita kehoasi
Ftalaatitonta
Äänetön, alle 60 desibeliä.
vartalolle turvallinen materiaali
Ladattava USB:n kautta (kaapeli mukana)
Upotusluokka IPX6 / Soveltuu suihkuun tai kylpylään
Kokonaismittaus; 200x50mm
Paino; 167 grammaa

ladata

Vibraattori on ladattava ja mahdollistaa mukavan käsittelyn ilman häiritseviä kaapeleita. Ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa, sinun on ladattava se täyteen. Käytä tähän mukana tulevaa USB-latauskaapelia.

Varoitus: ensimmäinen latausprosessi voi kestää jopa kolme tuntia.

Eliminointi

Elektroniikkalaitteiden hävittämisessä on noudatettava EU:ssa ja muissa Euroopan maissa voimassa olevia vaarallisia jätteitä koskevia määräyksiä tai paikallisia määräyksiä. Noudata jätehuoltomääräyksiä

Maasi mukainen, ja jos olet epävarma, kysy jälleenmyyjältäsi hävitysvaihtoehdoista.

Sisältö

G-SPOT-tuotelaatikon avaaminen on eksklusiivista. Tyytyväisyys on tavoitteemme, joten olemme huolehtineet kaikista yksityiskohdista.

Gilbert
Laturi

G-piste ei ole ainoa asia, joka voi saada naisen orgasmiin. … G-pisteen tarkka sijainti vaihtelee naisen mukaan, mutta useimmat heistä päättelevät, että alue, jossa he tuntevat eniten nautintoa, on emättimen etuseinä. Tarkemmin sanottuna 5–8 senttimetriä emättimen sisällä

Lisätiedot

Paino180 g (gramma)
Mitat55 × 270 × 90 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top