HAPPY LOKY KEGEL BEADS

24,95  ( sis. alv 24% )

Happy Loky Kegelbeads on tuote, joka vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja parantaa seksuaalista nautintoa neljän erikokoisen ja eripainoisen pallon avulla. Tuote on valmistettu hypoallergeenisesta silikonista ja tarjoaa tehokkaan ja hauskan tavan harjoittaa lihaksia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-220945 Osasto:

Kuvaus

Tämä esittelyteksti käsittelee Happy Loky Kegelbeads -tuotetta, joka on suunniteltu vahvistamaan lantionpohjan lihaksia ja parantamaan seksuaalista nautintoa. Tuote sisältää neljä erikokoista ja eripainoista ”ilo-palloa”, jotka auttavat harjoittamaan lantionpohjan lihaksia päivittäin.

Lantionpohjan lihakset ovat tärkeitä virtsarakon, kohdun ja peräsuolen oikeassa asennossa pitämiseksi. Heikot tai löysät lihakset voivat johtaa virtsankarkailuun ja laskeumiin virtsarakossa, emättimessä, kohdussa ja peräsuolessa. Lantionpohjan lihakset vaikuttavat myös seksuaaliseen nautintoon, sillä hyvä lihastonuska lisää herkkyyttä emättimessä ja siten parantaa seksuaalista nautintoa.

Happy Loky Kegelbeads -tuote tarjoaa hauskan ja tehokkaan tavan harjoittaa lantionpohjan lihaksia. Setti sisältää neljä palloa, joilla on sama halkaisija (3 cm), mutta eri paino. Aloita kevyimmästä pallosta (15 grammaa) ja lisää painoa vähitellen. Harjoittelu vain muutaman minuutin päivässä auttaa vahvistamaan lihaksia ja tarjoaa intensiivisempiä orgasmeja.

Tuote on valmistettu lääketieteellisestä hypoallergeenisesta silikonista, joten pallot on helppo asettaa ja poistaa käytön jälkeen. Setti sisältää myös pallojen poistamista helpottavan renkaan.

Lisäksi lantionpohjan lihasten harjoittelu vaikuttaa myönteisesti seksuaaliseen haluun, itsetutkiskeluun ja uusien tuntemusten löytämiseen oman kehon täysimääräisen nauttimisen tueksi.

Ota siis vastuuta omasta seksielämästäsi ja vahvista lantionpohjan lihaksiasi Happy Loky Kegelbeads -tuotteella. Nauti vahvemmista lihaksista, intensiivisemmistä orgasmeista ja paremmasta seksuaalisesta nautinnosta.

Lisätiedot

Paino160 g (gramma)
Mitat40 × 153 × 90 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top