INTENSE FETISH ™ – VEGAN LEATHER PADDLE

9,95  ( sis. alv 24% )

INTENSE FETISH ™ – VEGAN LEATHER PADDLE

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-236010 Osasto:

Kuvaus

Tutki nautinnon ja aistillisuuden uusia ulottuvuuksia ainutlaatuisella Vegan Leather -melallamme aikuisten maailmalle. Tämä mela on suunniteltu vapauttamaan intensiivisiä tunteita ja rohkeita seikkailuja, ja siinä yhdistyy viettelevä muotoilu ja vegaanisen nahan eettinen tietoisuus. Tämä korkealaatuisista materiaaleista valmistettu mela kutsuu sinut kokemaan ainutlaatuisia tuntemuksia ja uppoutumaan elegantin maailmaan.

Avainominaisuudet:

Tyyli ja hienostuneisuus: Tämän melan huolellisesti suunniteltu muotoilu lisää ripauksen eleganssia intiimeihin hetkiisi. Sen ergonominen muoto mahdollistaa mukavan ja tarkan käsittelyn.
Aito nahkarakenne: Huolimatta vegaanisuudesta, melassa käytetty nahka tarjoaa tekstuuria, joka herättää aistisi ja terävöittää tunteitasi. Jokainen hyväily on unohtumaton kokemus.
Erilaisia ​​tuntemuksia: Hellävaraisista vedoista voimakkaampiin kosketuksiin tämä mela antaa sinulle voiman tutkia erilaisia ​​​​aistimuksia ja tunteita ja nostaa pelisi uusille intohimon tasoille.
Etiikka ja kestävyys: Kun valitset vegaanisen nahkaisen melan, valitset lähestymistavan, joka kunnioittaa eläimiä ja ympäristöä. Sen avulla voit nauttia aikuisten maailmasta tietoisesti ja vastuullisesti.
Helppo käyttää ja puhdistaa: Sen ergonominen muotoilu ja käyttäjäystävällinen käsittely mahdollistavat ilman komplikaatioita. Lisäksi sen puhdistaminen on yksinkertaista, mikä varmistaa sen hygienian ja kestävyyden.

INTENSE FETISSI

Tervetuloa INTENSE FETISHin jännittävään maailmaan, jossa syvimmät halusi ilmenevät tuotteissa, jotka on suunniteltu tyydyttämään intensiivisimpiä fantasioitasi. Olemme monimuotoisuutta ja intohimoa kunnioittava brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman aikuisille tarkoitettuja tuotteita, jotka kutsuvat sinut tutkimaan ja kokemaan ilman rajoja.

Lisätiedot

Paino114 g (gramma)
Mitat371 × 20 × 77 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top