INTENSE KISHA FIT SILICONE KEGEL HOT PINK

18,90  ( sis. alv 24% )

Intense-pallot ovat yksinkertainen ja tehokas tapa vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja torjua virtsan pientä vuotoa. Ne auttavat ylläpitämään hyvää lihaskuntoa ja säilyttämään naisellisen intiimialueen nuorekkuuden.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): D-216048 Osasto:

Kuvaus

Intense esittelee menetelmän vahvistaa ja kiinteyttää lantionpohjan lihaksia. Yksinkertainen ja tehokas tapa torjua virtsan pientä vuotoa. Intense-pallot, jotka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, ovat palloja, joissa on toinen pallo niiden sisällä. Kehon liikkeen avulla kävellessä pallot aiheuttavat värähtelyjä, jotka saavat lantionpohjan lihakset reagoimaan hellävaraisilla supistuksilla.

Yksinkertainen ja tehokas tapa torjua virtsan pientä vuotoa. Intense-pallojen käytön hyödyt. Intense-pallot auttavat ylläpitämään hyvää lantionpohjan lihasten kuntoa, auttaen vähentämään ja jopa estämään virtsan pientä vuotoa sekä säilyttämään naisellisen intiimialueen nuorekkuuden. Gynekologit ja terapeutit ympäri maailmaa suosittelevat niiden käyttöä kaikenikäisille naisille lievän virtsan vuodon ehkäisemiseksi.

Lantionpohja on joukko lihaksia, jotka tukevat alavatsaa, kuten suojaava kaari virtsarakolle, kohdulle ja alaosalle suolistossa.

Lantionpohjan lihasten heikentyminen voi aiheuttaa joitain häiriöitä, kuten virtsankarkailua, laskeumia tai seksuaalista toimintahäiriötä. Useat tekijät vaikuttavat niiden heikentymiseen, kuten ikä, vaihdevuodet, ylipaino, perinnöllisyys ja ennen kaikkea raskaus ja synnytys.

Kohdun venyminen, hormonaalinen aktiivisuus ja synnytyksen ponnistus rasittavat näitä lihaksia. Jotta lantionpohjan elimet toimisivat kunnolla, lantionpohjan lihasten on oltava terveitä ja vahvoja.

Sijoitettuna emättimen pohjaan, Intense-pallot mahdollistavat lantionpohjan lihasten supistumisen kävellessä, aiheuttaen värähtelyä pallon törmätessä toiseen, vahvistaen emättimen lihaksia.

Tällä tavoin voimme tiedostamatta vahvistaa lantionpohjan lihaksia, mikä auttaa parantamaan virtsankarkailua ja jopa estämään sen esiintymisen, sekä säilyttämään naisellisen intiimialueen nuorekkuuden.

Muista, että kaikki Intense-tuotteet ovat turvallista lääketieteellistä silikonia kehollesi.

Mitat: 3,5 x 20 cm
Paino: 84 grammaa
100% pehmeää ja silkkistä silikonia, ei sisällä ftalaatteja.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista Waterfeel-liukuvoidetta ja puhdistamaan käytön jälkeen Waterfeel-lelunpuhdistusaineella.

Noudata näitä ohjeita:

Lisätiedot

Paino141 g (gramma)
Mitat55 × 225 × 90 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top