INTENSE PUMP – TRANSPARENT PUMP 01

20,95  ( sis. alv 24% )

INTENSE PUMP – CLEAR PENIS PUMP 01

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-234352 Osasto:

Kuvaus

Intense Penis Pump on paras tapa parantaa seksuaalista suorituskykyäsi, kokoasi ja kestävyyttäsi. Olemme lähettäneet tuotenäytteitä 22-45-vuotiaille miehille, joilla on erektio-ongelmia tai vain parantaaksemme peniksen suorituskykyä ja kokoa. Palaute oli 100 % positiivista, kaikki ovat vahvistaneet, että se on markkinoiden paras tuote.

Intense Penis Pump auttaa saavuttamaan erektion helpommin käyttämällä tyhjiöjärjestelmää, joka keskittää veren penikseen sen ollessa vielä veltto. Erektio saavutetaan ja sitä ylläpidetään mukavan ja hermeettisen tiivisteen avulla vartalon tyvessä, juuri peniksen ja pubiksen liitoskohdassa, minkä ansiosta veri pysyy rungossa. Hihan ansiosta tiiviste on kiinteä, mukava ja tiukka ilman puristamista.

Lääkärit pitävät penispumppua tehokkaana ja edullisena erektiohäiriön hoitona ja toteavat, että laitteen pitkäaikainen käyttö kasvattaa peniksen kokoa pysyvästi.

Muita Intense Penis Pump -lajikkeen etuja ovat mm. viivästynyt siemensyöksy, seksuaalisen ruokahalun paraneminen, testosteronin tehostaminen, kovemman ja pidempään kestävän erektion ylläpito sekä peniksen kudoksen tuki eturauhasleikkauksen jälkeen.

Intense Penis Pump 01 parantaa suorituskykyäsi sisäänrakennetun mittarin ansiosta. Edistyneemmällä tasolla kalibrointijärjestelmä on välttämätön suorituskyvyn optimoimiseksi ja todellisen paineen takaamiseksi.

INTENSE Penis Pump, antaa sinulle välittömiä tuloksia!

Intense Penis Pump 01:n tekniset tiedot;
asetettava pituus; 20 cm
Kokonaissisähalkaisija; 6,5 cm
Materiaali; abs + silikoni
Vedenkestävä
Vapaa Phalatosista

Lisätiedot

Paino274 g (gramma)
Mitat75 × 287 × 115 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top