INTENSE – SHELLY PLUG ANAL REMOTE CONTROL

61,90  ( sis. alv 24% )

INTENSE – SHELLY PLUG ANAL REMOTE CONTROL

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Vahva, vahvempi, intensiivinen: Intense™ Shelly™ Plug on jokaisen anaalifanien unelma. Värisevän unisex-anaalipistokkeen avulla koet voimakkaimman tärinän, herkullisen stimulaation ja loputtomat mahdollisuudet mukana tulevan kaukosäätimen ansiosta

. Miksi Intense™ Shelly™? Annamme sinulle 7 ainutlaatuista syytä.

3 vuoden takuu Vartaloystävällinen silikoni Erittäin voimakas syvä tärinä

Unisex: Laitetta voivat käyttää kaiken sukupuolen ihmiset Vedenpitävä (IPX7) Voidaan käyttää myös ilman kaukosäädintä ohjaus Litiumioniakku

Joustava ja miellyttävä materiaali vartalolle. Sen ergonominen muoto tekee paikoilleen asettamisen helpoksi.

Intense™ Shelly™ on varustettu munalla ja kahdella moottorilla, jotka tarjoavat lisästimulaatiota. Sen laaja pohja lupaa luotettavaa turvallisuutta. Intense™ Shelly™ tarjoaa sinulle kaukosäätimellä kaiken, mistä unelmoit: Ohjaa kaikkea huomaamattomalla kaukosäätimellä, herätä henkiin täysin uusia ohjelmia.

Anna vapaat kädet luovalle mielellesi leikkimällä itsesi tai sen antamasi henkilön kanssa. käskyn voima. Tehokas peräaukon vibraattori: Intense™ Shelly™ Anal Plug Intense™ Shelly™ saa jälleen voimansa raskaan työpäivän jälkeen mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Anaalihuvi veden kanssa on vieläkin intensiivisempi: Nauti peräaukon pistokkeen tärinästä suihkussa tai kylpyammeessa ilman ongelmia vedenpitävän pinnan (IPX6) ansiosta.

Voit puhdistaa tämän seksivälineen helposti seksivälineiden puhdistusaineella tai lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. PUHDISTUS Puhdista lelu huolellisesti ennen ja jälkeen jokaisen käytön lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla.

SÄILYTYS Säilytä Intense™ Shelly™ -lelusi pölyttömässä paikassa ja pidä se poissa muista materiaaleista valmistetuista leluista. Vältä jättämästä sitä suoraan auringonpaisteeseen äläkä KOSKAAN altista sitä äärimmäiselle kuumuudelle.

Älä käytä silikonivoiteluaineita, -öljyjä tai -voiteita minkään silikonituotteen kanssa, koska ne voivat heikentää tuotteen materiaalia ja rajoittaa sen suorituskykyä ja käyttöikää.

3 VUODEN TAKUU Tämä takuu koskee kaikkia ostettuja Intense™-tuotteita, alkaen tuotteen alkuperäisestä ostopäivästä. Tämä takuu ei kata vahinkoja, jotka aiheutuvat väärinkäytöstä tai muusta kuin tuotteen käyttöohjeessa tarkoitetusta ja kuvatusta käytöstä, normaalista kulumisesta, muutoksista, kohtuuttomasta käytöstä, valtuuttamattomien huoltopalvelujen suorittamasta huollosta tai akkujen tai akkujen katoamisesta tai vahingoittumisesta. irrotettava.

Lisätiedot

Paino166 g (gramma)
Mitat126 × 60 × 112 mm (millimetri)
Väri

Pinkki, Violetti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top