JAMYJOB – EXTREME MASTURBATOR CLEAR TENSEK 2

17,95  ( sis. alv 24% )

JAMYJOB – EXTREME MASTURBATOR CLEAR TENSEK 3

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-227211 Osasto:

Kuvaus

Nauti täysin uudesta kokemuksesta. Innovatiivinen TENSEK 2 -malli liittyy JAMYJOB-masturboijien valikoimaan ja siinä on ainutlaatuinen täysin läpinäkyvä muotoilu, joka ei jätä mitään mielikuvituksen varaan.

Jokainen TENSEK 2:n osa koostuu lukuisista imukärjeistä ja hyväilevistä ulkonemista, jotka hemmottelevat sinua joka kerta, kun laitat kehosi parhaan osan sisään ja ulos. Kotelon ensimmäisessä kolmanneksessa on selkeät ja pehmeät kärjet, jotka ovat aistillisen spiraalin muotoisia. Lisäksi tunnelin päässä olevat hienot ulkonemat hyväilevät sinua ja vievät sinut turvallisesti huipentumaan. Joustavat seinät mukautuvat penikseen ja parantavat entisestään aistillista kokemusta.

Vesipohjaisten voiteluaineiden käyttö on erittäin suositeltavaa voimakkaan orgasmin saavuttamiseksi. Suosittelemme AQUA- tai WATERFEEL-merkkejä.
Kuinka puhdistan TENSEK-masturbaattorini?

Pehmeän TPE ULTRASKYN -materiaalin ansiosta masturbaattori on helppo puhdistaa. Pintapuhdistukseen riittää lämpimän veden ja miedon saippuan käyttö. Kostuta seuraavaksi holkki desinfiointiaineella, kuten Waterfeel Spray Desinfectantilla!

Lisätiedot

Paino180 g (gramma)
Mitat70 × 190 × 85 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top