MORESSA OSIAN THREE PREMIUM SILICONE PURPLE

24,50  ( sis. alv 24% )

Amoressa Osian -kuulasetti on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja se on suunniteltu vahvistamaan lantionpohjan lihaksia sekä parantamaan seksuaalista hyvinvointia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-213245 Osasto:

Kuvaus

Tämä Moressa OSIAN -kiinalaiskuulasetti on päällystetty 100% korkealaatuisella silikonilla. Niillä on elegantti muotoilu kolmessa eri värissä ja vertaansa vailla olevan pehmeä, mukava ja samettinen kosketus.

OSIAN THREE on ihanteellinen apuväline lantionpohjan harjoitteluun, erityisesti aloittelijoille ja/tai naisille, joilla on kallistunut kohtu. Ne asetetaan samalla tavalla kuin tamponi, ja kuten tamponi, OSIAN THREE on käytännössä huomaamaton. Päivittäisissä liikkeissä jatkuva, mutta äänetön sisäinen pyöriminen aiheuttaa tahattomia lihasten supistuksia, jotka vahvistavat lantionpohjan lihaksistoa.

OSIAN THREE auttaa vahvistamaan seksuaalisen nautinnon kannalta tärkeitä lantionpohjan lihaksia, sillä niillä on täydellisesti mitattu paino, joka takaa upean lantionpohjan harjoittelusession, lievittää virtsankarkailua, tehostaa orgasmeja ja parantaa siten seksuaalista hyvinvointia.

Suositellaan lyhyitä ja säännöllisiä harjoitussessioita paremman tehokkuuden saavuttamiseksi. Kun lantionpohjan lihakset on vahvistettu ODILON THREE:lla, toista menettely OSIAN ONE, TWO ja THREE:lla säännöllisesti joka 6. kuukausi.

Moressa-kuulasetit ovat täysin sileitä, mikä helpottaa niiden asettamista ja tuottaa mukavuuden tunteen. Helppokäyttöisiä ja helppoja puhdistaa, ne ovat täydellinen valinta virheettömään lantionpohjan lihasten terveyteen.

100% hypoallergeeninen silikonirakenne
Paino: 85 grammaa
Mitat: Halkaisija 34 mm
Kun olet asettanut kuulasetit, lantionpohjan lihakset alkavat työskennellä pitääkseen kuulaset paikoillaan.
Kuulasten pyöriminen sisällä stimuloi ja vahvistaa lantionpohjan lihaksia kaikissa päivittäisissä liikkeissäsi.
Ne lisäävät herkkyyttä seksin aikana, sekä NAISILLE että MIEHILLE!
Suositellaan käytettäväksi kätilöiden ja gynekologien toimesta lantionpohjan lihasten palauttamiseksi synnytyksen jälkeen.
Lisää synnytyksen jälkeisten harjoitusten tuloksia.
Estää virtsankarkailua ja virtsarakon laskeumaa.
Käytännössä huomaamaton.

Käyttösuositukset:

Moressa suosittelee vesipohjaisten liukuvoiteiden käyttöä helpottamaan kaikkien silikonituotteiden asettamista. Älä käytä silikonipohjaisia liukuvoiteita, öljyjä tai voiteita silikonituotteiden kanssa, koska ne voivat hajottaa materiaalia ja rajoittaa sen käyttöikää.

Puhdistus

Puhdista lelu huolellisesti ennen ja jälkeen jokaisen käytön lämpimällä vedellä ja neutraalilla saippualla.

Säilytys

Säilytä Amoressa Osian -kuulasetti pölyttömässä ympäristössä ja pidä se erossa muista eri materiaaleista valmistetuista leluista (TPR, PVC jelly jne.). Vältä altistumista päivänvalolle ja

Lisätiedot

Paino210 g (gramma)
Mitat50 × 130 × 100 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top