MY SIZE – PRO CONDOMS 64 MM 10 UNITS

15,95  ( sis. alv 24% )

MY SIZE – PRO CONDOMS 57 MM 36 UNITS

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-228874 Osasto:

Kuvaus

Kondomi, joka sopii täydellisesti kaikille miehille koosta riippumatta, mittojen mukaan valmistettu, täydellisesti yksilöllisesti istuva, korkealaatuinen, oli vaatimaton tavoitteemme, kun aloitimme vuonna 2008. MY. SIZE on keksinyt uudelleen turvallisemman ja aistillisemman seksielämän. Tarjoamme yksilölliseen käyttöön miehen sukupuolielinten suojan, joka on tehty mahdollistamaan hyvän ja turvallisen tunteen.

MINUN. SIZE mukautuu kaikkiin tarpeisiin MY:ssä. KOKO PRO

Yksiköt: 10 yksikköä

MINUN. SIZE PRO on ainoa merkki maailmassa, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman leveyksiä: 45 – 47 – 49 -53 – 57 – 60 – 64 – 69 – 72

Tuotteessa on vähän allergeeneja puhtaan VYTEXin käytön ansiosta: lateksi, joka sisältää 90 % vähemmän lateksiproteiineja kuin tavallinen lateksi, jolloin tuote on lähes täysin allergiaa aiheuttava, proteiineista ja epäpuhtauksista vapaa.

HAJU

Kondomin tavanomaista hajua huomattavasti vähemmän, erittäin puhtaan VYTEXLatexin käytön ansiosta.

SIZE PRO ovat paljon ohuempia ja tarjoavat erittäin herkän luonnollisen tunteen.

TURVALLISUUS

Räätälöidyt kondomimme vähentävät kondomin pukemisen aiheuttamaa vaivaa, joka on yleisin syy kondomin rikkoutumiseen.

VEGAANI

SIZE PRO eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja.

SIZE PRO on erittäin ohut, joten se on erittäin helppo avata.

LAATU

Reilusti standardia korkeammat vegaaniset kondomimme on valmistettu sertifioidulla ja kestävällä tavalla. Kaikissa tuotteissa on CE-merkintä ja ne noudattavat EU:n lääkinnällisistä laitteista annettua direktiiviä 93/42/ETY.

 

Toimittajiemme työoikeudet ja työolot tarkistetaan säännöllisesti, ja ne ovat jatkuvasti OIA:n, Kansainvälisen työjärjestön, kansainvälisten standardien mukaisia.

KESTÄVÄ KEHITYS

Tuotteidemme valmistusprosessin ympäristö- ja kestävyystoimenpiteet tarkistetaan säännöllisesti, ja ne ovat jatkuvasti kansainvälisen ISO 14001 -standardin mukaisia. Se takaa valmistusprosessin ympäristönsuojelun jatkuvan parantamisen.

AURINKOENERGIA

Vuoteen 2021 mennessä yli 60 % tuotteidemme valmistusprosessiin tarvittavasta energiasta tulee regeneratiivisista resursseista. Noudatamme myös tiukkaa veden kierrätys- ja sadevedenkäyttöjärjestelmää.

Lisätiedot

Paino50 g (gramma)
Mitat32 × 155 × 73 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top