OHMAMA – IRIDESCENT CIRCLE ANAL PLUG – SIZE L

28,90  ( sis. alv 24% )

OHMAMA – ANAL PLUG IRIDESCENT CIRCLE – LARGE

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-231867 Osasto:

Kuvaus

Koko valikoima leluja anaaliseksistä nauttimiseen helposti, taloudellisesti ja miellyttävästi sormiesi ulottuvilla!

Kun puhumme anaaliseksistä, tarkoitamme kaikenlaista seksuaalista toimintaa, johon liittyy peräaukon alue, eikä se ole seksuaalista toimintaa, joka liittyy sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen, vaan kuka tahansa voi tehdä sen.

Me Ohmamassa olemme sitä mieltä, että on tärkeää poistaa seksuaalisten käytäntöjen, erityisesti anaaliseksin, leimautumista, kunhan ne tehdään terveellä tavalla (kunnioittaa sekä fyysistä että psyykkistä koskemattomuutta), olipa kyse sitten miehestä tai naisesta. totta, että Tämäntyyppinen stimulaatio on erittäin miellyttävä miehille ja naisille, jotka eivät jaa miehen anatomiaa, koska heillä ei ole eturauhasta stimuloitavaksi. Älkäämme unohtako, että peräaukko on erittäin tärkeä erogeeninen vyöhyke naisen kehossa ja se voi tarjota erittäin miellyttäviä tuntemuksia. miellyttävä Me Ohmamassa tiedämme tämän ja haluamme auttaa sinua, mutta muista, että anaaliseksistä nauttimiseen rentoutuminen ja seksuaalinen kiihottuminen ovat tärkeitä.

Ominaisuudet peräaukon tulppa

Materiaali: Metalli

Väri: Irisoiva

Mitat: Kokonaispituus: 9cm Kiinnitettävä pituus: 8cm Halkaisija: 4cm

BRÄNDI OHMAMA-tuotesarja sopii erinomaisesti lahjaksi. Jokaisen saatavilla oleva tuote täydellisellä laadulla. Ainutlaatuinen yhdistelmä tässä erityisessä aikuisten lelusarjassa

Lisätiedot

Paino174 g (gramma)
Mitat40 × 190 × 130 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top