ONINDER – NAIROBI VIBRATING EGG – FREE APP

112,95  ( sis. alv 24% )

ONINDER – NAIROBI VIBRATING EGG BLACK – FREE APP

Tuotetunnus (SKU): D-232591-1 Osasto:

Kuvaus

ONINDER-MUNA; Todennäköisesti markkinoiden tehokkain kaukosäätimen värinämuna Mutta mikä tekee Oninder Eggistä erilaisen kuin muut? Erittäin voimakas ja syvä voimakas värähtely, joka keskittyy erityisesti G-pisteeseen, tuloksena on erittäin voimakkaammat orgasmit.

VEISTETTY ILOSISI löydä orgasmeja G-pistestimulaation avulla

Nauti intensiivisistä aistimuksista ja löydä uusia tapoja nauttia itsestäsi Oninder EGG -pistestimulaattorin avulla. Anna sen virrata sisälläsi ikään kuin rakastajasi antaisi sinulle valaistuimman nautinnon ja nauti voimakkaasta ja sietämättömän miellyttävästä G-pisteen orgasmista. Anna periksi sen moitteettomaan muotoiluun ja aja nautinnon aalloilla aina kun siltä tuntuu.

ERITTÄIN HILJAINEN – Korkein 55 dB:n äänitaso mahdollistaa sen käytön missä tahansa ja milloin tahansa täysin huomaamattomasti.

Tapaa Oninder Egg

Paranna seksielämääsi ja kohota itsetuntoasi hiljaisella mutta tehokkaalla värisevällä munalla. Nauti loputtomasta nautinnosta milloin tahansa, missä tahansa

Tapaa Oninder Egg

Paranna seksielämääsi ja kohota itsetuntoasi hiljaisella mutta tehokkaalla värisevällä munalla. Nauti loputtomasta nautinnosta milloin tahansa, missä tahansa

Kuinka pelata

Oninder Egg työnnetään emättimeen seksin aikana ja keskittyy G-pisteeseen. Pieni vesipohjainen vesipitoinen liukastusaine parantaa tuntemuksia entisestään.

 

Ergonomisesti täydellinen nautintoon.

Seksin aikana käytetty Oninder Egg on säädettävissä kehosi mukaiseksi tuntemalla tärinä G-pisteen viimeiseen millimetriin asti. Sen ergonominen muoto on helppo säätää ja pysyy paikallaan, kun olet löytänyt täydellisen istuvuuden.

IPX7 vedenpitävä

Oninder Egg on vedenpitävä (IPX7), joten siitä on helppo nauttia missä tahansa ja se on helppo puhdistaa.

Oninder-sovellus

Avaa uusia lelunhallintaominaisuuksia Oninder-sovelluksella. Kosketa älypuhelimesi näyttöä muuttaaksesi värinä- ja voimakkuusasetuksia jopa kaukaa käsin.

Lisää peliä Oninder-sovelluksella ja ota kaikki irti ONINDER EGG:stäsi

Tämän vibraattorin avulla voit valita esiasetetun tärinän ja voimakkuuden yhdistelmien välillä, mutta voit myös jakaa innovatiivisen sovelluspohjaisen ohjauksen. Sinun tarvitsee vain ladata ilmainen ONINDER-sovellus Android- tai iOS-laitteellesi ja liittää älypuhelin tai tabletti.

Jaa ilosi muiden käyttäjien kanssa kaikkialta maailmasta. Koe värinä suosikki Spotify-soittolistasi rytmissä suoraan Oninder Eggissäsi; luovuudellasi ei ole rajoja tämän kaukosäädinsovelluksen ansiosta. Voit myös antaa kumppanisi hallita tai hallita muiden käyttäjien ONINDERiä sosiaalisen verkoston kautta.

Lähde odottamattomiin seikkailuihin ja lähde Oninder-sovelluksen täysin uusiin digitaalisiin maailmoihin. Ilmeisesti sovellus on GDPR:n ja kaikkien eurooppalaisten tietosuojasäädösten mukainen. Näin voit rentoutua täysin ja viedä seksielämäsi uudelle tasolle. Mitä odotat? Muutama tunti intohimoista nautintoa odottaa sinua.

 

Tehokas moottori
Mahdollisuus käyttää myös ilman sovellusta
Rajaton valikoima tärinäohjelmia sovelluksen kautta
Vesitiivis (IPX7)
Litiumioniakku (USB-laturi mukana)
Pehmeää lääketieteellistä silikonia.
2 vuoden takuu

ONINDER APP

Avaa uusia lelujen ohjausominaisuuksia ONINDER™-sovelluksella. Kosketa älypuhelimesi näyttöä muuttaaksesi värinä- ja voimakkuusasetuksia jopa kaukaa käsin.

Lisää peliä ONINDER™-sovelluksella ja ota kaikki irti ONINDER™-lelustasi.

Tämän vibraattorin avulla voit valita esiasetetun tärinän ja voimakkuuden yhdistelmien välillä, mutta voit myös jakaa innovatiivisen sovelluspohjaisen ohjauksen. Sinun tarvitsee vain ladata ilmainen ONINDER™-sovellus Android- tai iOS-laitteellesi ja liittää älypuhelin tai tabletti.

Jaa ilosi muiden käyttäjien kanssa kaikkialta maailmasta. Koe Spotify-suosikkisoittolistasi värähtely suoraan ONINDER™-laitteellasi; luovuudellasi ei ole rajoja tämän kaukosäädinsovelluksen ansiosta. Voit myös antaa kumppanisi hallita tai hallita muiden käyttäjien ONINDER™-järjestelmää sosiaalisen verkoston kautta.

Koe odottamattomia seikkailuja ja lähde ONINDER™-sovelluksen täysin uusiin digitaalisiin maailmoihin. Ilmeisesti sovellus on GDPR:n ja kaikkien eurooppalaisten tietosuojasäädösten mukainen. Näin voit rentoutua täysin ja viedä seksielämäsi uudelle tasolle. Mitä odotat? Muutama tunti intohimoista nautintoa odottaa sinua.

• Tehokas moottori

• Mahdollisuus käyttää myös ilman sovellusta

• Rajaton valikoima tärinäohjelmia sovelluksen kautta

• Vedenpitävä (IPX7)

• Litiumioniakku (USB-laturi mukana)

• Pehmeää lääketieteellistä silikonia.

• 2 vuoden takuu

Miksi valita ONINDER™?

Löydä rakkautta sinulle todella sopivan henkilön kanssa tai lisää luottamusta parina Pelaaminen kaukosäätimellä ONINDER™ Toysin kanssa

ONINDER™, mikä se on ja miten se toimii

Muutamalla sanalla sanottuna ONINDER™ on APP, jonka avulla käyttäjä voi muodostaa yhteyden muihin online-profiileihin ja saada ystäviä, laajentaa kontaktiluetteloa ympäri maailmaa ja jopa saada tilapäisiä tai pysyviä kumppaneita.

 

ONINDER™ on sovellus, jonka avulla voit pelata seksuaalisesti ihmisten kanssa eri puolilla maailmaa tai lisätä luottamusta parina, sekä online-treffipalvelu, joka kehitettiin alun perin Euroopassa Euroopan markkinoille. Luotamme kuitenkin sen suosioon ja laajentumiseen muihin Euroopan mantereen maihin. Tämä verkkopalvelu on tällä hetkellä saatavilla eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Latinalaisessa Amerikassa ja pian Aasiassa.

Kuinka se toimii

Luot profiilin ONINDER™-palvelussa ja siirryt ilmaiseen yksityiseen klubiin.

Ilmainen rekisteröinti on yleinen menettely treffihakemuksissa, koska siitä hyötyvät molemmat osapuolet, niin yritys kuin mahdollinen käyttäjä.

Kun ilmainen tilisi on luotu, voit hakea muiden käyttäjien profiileja. Profiilit, jotka on valittu ottaen huomioon suodattimet, jotka olet aiemmin aktivoinut rekisteröityessäsi.

Samalla tavalla mitä tarkemmat prioriteettisi ovat ihmisille, joista olet kiinnostunut tapaamaan, sitä enemmän sinulla on mahdollisuuksia menestyä haussasi. Toisaalta, jos strategiasi on enemmän määrällinen kuin laadullinen, koska haluat valita laajemman kirjon.

Valokuvan lataaminen ei ole pakollista, joten voit selata tietyllä yksityisyydellä ja jos haluat jatkaa ONINDERin kokeilemista ilmaiseksi.Yhdistä ONINDER™-sovelluksen uusi sovellus.

ONINDER™-sovellus, joka on suunniteltu tutkimaan ja vahvistamaan parien välisiä suhteita, tarjoaa tilaa pelata missä tahansa.

Tutustu sovellukseen

Hallitse ja pelaa.

ONINDER™:n avulla voit lisätä tai vähentää tärinän voimakkuutta. Monivärähtelyllä voit tehdä enemmän: valita eri värinäkuvioiden välillä tai vaihtaa moottoria, kun käytät kaksimoottorista lelua.

Aloita keskustelu

ONINDER™ on alusta, jonka avulla sinun on helppo ilmaista itseäsi avoimesti ja vapaasti toiveistasi. Kerro kumppanillesi, mistä pidät, ja pyydä mitä haluat, jopa hetken helteessä.

Värähtelyjen luominen

Käytä erilaisia ​​tasoja ja nautintokäyriä, jotka lisäävät tai vähentävät tärinän voimakkuutta, anna mielikuvituksesi valloilleen samalla, kun sovellus yllättää sinut vastustamattomilla rytmeillä.

 

Rakkautta todellisille rakastajille

Olitpa huoneen tai meren toisella puolella, voit jakaa ilon kumppanisi kanssa. Yhdistä lelusi molempien puhelimien sovelluksiin hallitaksesi eri värähtelytiloja ja tunteaksesi tekniikan taikuuden seksuaalisesti.

Pidä yhteyttä kumppaniisi pitkän matkan päässä

Yhdistä eri kommunikaatiotapoja lelujen ohjaukseen mistä tahansa paikasta.

Chat/Äänipuhelu/Videopuhelu
Ohjauslinkki
Live Control
Pitkän matkan seksiä

Nopea vasteaika

• Tunne kumppanisi liikkeet lähes reaaliajassa. Kehittyneillä antureilla varustettuna tunnet kaikki kumppanisi toiminnot istunnon aikana.

Suojattu alusta

• Videopuhelusi on salattu ja menee suoraan kumppanisi laitteeseen. Mikään tekstiviesteistäsi tai videoistunnoistasi ei kulje palvelimiemme kautta. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi!

Useita liitäntävaihtoehtoja

• Etkö halua käyttää videokeskusteluohjelmistoamme? Voit yhdistää lelut sovellukseemme ja käyttää kolmannen osapuolen videochat-sovellusta – Skype-. Skype-seksi ei ole enää koskaan entisellään.

• Mitä pelitiloja Oninder™ tarjoaa?

Pitkä välimatka

Hallitse kumppanisi mielihyvää ONINDER™-sovelluksella tai anna hänen hallita itseäsi fyysisestä etäisyydestä riippumatta. Mahdollisuuden synkronoida lelut tuntemaan samat tuntemukset, lupaamme, että seksi videolla tai puhelimitse ei ole enää koskaan entisellään.

Julkinen peli

Käytä lelua kumppanisi kanssa eri julkisilla paikoilla ja katso, pystytkö hillitsemään valittamista.

Yksinpeli

Seksilelujen avulla voit lisätä itsetuntoasi ja henkilökohtaista onnellisuuttasi. Sovelluksemme on ONINDER™-lelu ja vähän mielikuvitusta, joten elämä on jaloissasi niin kauan kuin tarvitset.

Tapaa ONINDER™-seksuaalipelaajia

 

Etäisyys ei ole ongelma. Lähetä ohjauslinkki ystävällesi tai pyydä seksikkäitä tuntemattomia ohjaamaan leluasi saadaksesi hauskaa virtuaalista seksiä.

Mutta voinko tavata uusia ihmisiä, jotka käyttävät ONINDER™-leluja?

ONINDER™ ei ole vain paripelisovellus, se on seksipelaajien sosiaalinen verkosto, joka yhdistää sinut ihmisten kanssa kaikkialta maailmasta.

Aikaisemmin, jos halusit leikkiä kumppanisi tai jonkun tuntemattoman kanssa, sinulla oli oltava fyysinen kohtaamispaikka. Nykyään vaihtoehtoja on niin paljon, että on erittäin helppo eksyä, ja läheisilläsi Seksuaalipelaajilla ei välttämättä ole samaa makua kuin sinulla.

Tässä tulee esiin ONINDER™, alusta, joka pyrkii yhdistämään seksipelaajia kaikkialta maailmasta algoritmien avulla, jotka vastaavat kunkin käyttäjän henkilökohtaisen maun analysoinnista.

Tämän seksipelaajien sosiaalisen verkoston luojat vakuuttavat, että heidän palvelunsa ansiosta seksuaalinen aktiivisuus seksilelujen käyttäjien keskuudessa lisääntyy huomattavasti. Tätä varten meidän on syötettävä tietoja ja luotava siten ONINDER™-profiili.

Tiedämme jo, että ONINDER™ on sovellus, jolla voit pelata seksuaalisesti kumppanisi tai tuntemattomien kanssa, ja myös sosiaalinen verkosto. Puhutaanpa nyt ominaisuuksista; Ohjaa etäkäyttöä iPhonen tai Androidin keskipitkällä tavalla!

Bluetooth-seksilelumme muodostavat langattoman yhteyden sovelluksiimme.

Sinulla on hallinta

Etäohjaa ONINDER™-leluvalikoimaa läheltä tai kaukaa, missä oletkin.

Päätoiminnot:

Paikallinen ohjaus
Teksti/ääni/videochat
Pitkän matkan ohjaus
Synkronoi musiikkisi kanssa
Pitkän matkan seksiä

Yhteensopiva:

iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 11.0 tai uudempi

Android 4.3 ja uudemmat, joissa Bluetooth 4.0 käytössä

 

Lisätiedot

Paino258 g (gramma)
Mitat80 × 163 × 125 mm (millimetri)
Väri

Musta, Pinkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top