RITHUAL NISHA RECHARGEABLE KEGEL BALLS BLACK

42,90  ( sis. alv 24% )

Tämä Nisha-ladattava emättimen kuulapari auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia ja parantamaan seksuaalista tyydytystä. Se on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista ja tarjoaa 10 erilaista värinätilaa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-225376 Osasto:

Kuvaus

Tämä Nisha-ladattava emättimen kuulapari auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia. Asiantuntijoiden mukaan kiinalaisten kuulien oikea käyttö auttaa ehkäisemään terveysongelmia, kuten virtsankarkailua tai vaginismia, sekä parantamaan seksuaalista tyydytystä.

Kiinalaisten kuulien käyttö yhdessä erityisen geelin kanssa auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, mikä voi tarjota suurempaa tyydytystä suhteissa ja auttaa välttämään ongelmia ja repeämiä synnytyksen aikana. Tärkeimmät ominaisuudet:

– Valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista.
– Upotettava IPX7-luokitus.
– Tehokas.
– Ladattava, mukana USB-kaapeli.
– Latauksen merkkivalo.
– Latausaika 6-8 tuntia.
– 40-120 minuuttia nautintoa nopeudesta riippuen.
– Hiljainen ja huomaamaton.
– Ei huokoinen ja hypoallergeeninen.
– 10 värinätilaa.
– Ei huokoinen ja hypoallergeeninen.

LATAUS

Lelusi on varustettu sisäänrakennetuilla akuilla ja on siten ympäristöystävällinen. Tarvittaessa mukana toimitettua USB-magneettista latauskaapelia voidaan täydentää standardilla 5V-verkkovirtapistokkeella.

MATERIAALI JA HOITO

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta waterfeel paremman sisäänmenon ja tuotteen hoidon vuoksi, koska muut liukuvoiteet voivat vahingoittaa lelua. Puhdista lelu huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa ja jokaisen käytön jälkeen.

Nisha on valmistettu silkkisen pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, joka on erittäin liukas ja imee lämpöä kehostasi nopeasti. Lelun voi helposti puhdistaa hieman saippualla ja lämpimällä vedellä. Pienellä määrällä desinfiointiaineella voit varmistaa erityisen perusteellisen hygienian jälkeenpäin, mieluiten Waterfeelin täydellisesti koordinoitua desinfiointisuihketta käyttäen. Saadaksesi maksimaalisen nautinnon, käytä aina lelua yhdessä Waterfeelin vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa, jotka sopivat täydellisesti tuotteeseen. Vegaaninen vesipohjainen koostumus suojaa materiaalia ja pitää lelun pinnan mukavan pehmeänä.

RITHUAL-BRÄNDI

Rithual on filosofia terveydestä, nautinnosta ja hyvinvoinnista. Tarkasti valmisteltu lisäämään henkilökohtaista onnellisuutta ja ihmisen hyvinvointia. Brändi on myyntijohtaja Rithual Shushun kanssa, joten uusien lelujen lanseeraus täydentää mitä tahansa nautinnon esinettä terveellisempään ja onnellisempaan elämään seksuaalisen tyydytyksen ansiosta. Kaikilla Rithual-leluilla on 2 vuoden täysi takuu, mikä takaa turvallisen nautinnon.

Seuraa näitä ohjeita:

Lisätiedot

Paino224 g (gramma)
Mitat55 × 171 × 137 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top