SHUNGA – MINI CARESS BY CANDELIGHT VANILLA MASSAGE CANDLE 30 ML

9,95  ( sis. alv 24% )

PACKAGING AVAILABLE IN: /es/en/fr/de/

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): D-202766 Osasto:

Kuvaus

Se yhdistää makean hieronnan pehmeyden intiimiin ja aistilliseen tunnelmaan.

Tämä Shunga-hierontakynttilä sytyttää aistisi aistillisilla aromilla ja ilahduttaa sinua myös lämpimällä öljyllä kumppanisi hieromiseen. Sytytä kynttilän sydän ja anna sen palaa kaksikymmentä minuuttia, kaada sitten kuuma vaha ja kaada se iholle.

Sisältö 30 ml. Kosmetiikkaa ja aromaterapiaa aisteidesi iloksi!

Shunga on maailman johtava eroottisen kosmetiikan valmistaja, jonka luonnolliset ainesosat yhdistettynä aktiivisiin ainesosiin saavuttavat loistavia tuloksia. Shungan eroottiseen maailmaan astuminen on kuin matkustamista menneisyyteen.

Kirjaimellisesti käännettynä Shunga tarkoittaa kevään kuvaa, herkkää tapaa sanoa ”seksuaaliset suhteet” ihmisten välillä. Tätä sanaa käytettiin kuvaamaan japanilaisia eroottisia maalauksia 1500-, 1600- ja 1700-luvuilta, tyyppi nimeltä ukiyo-e, jotka olivat vain puulle tai pergamentille tehtyjä teoksia, joissa oli aistillisia kohtauksia ja lihallisen rakkauden jaksoja, jotka on aina tehty suurella huolella. ja hyvä maku. Shunga-taide, vaikka se oli piilossa vuosisatoja, merkitsi pornografisen teollisuuden alkua Japanin keskiluokalle ja toimi sukupolvien ajan koulutuksena monille.

Lisätiedot

Paino52 g (gramma)
Mitat60 × 25 × 60 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

To top